ups

Cat de mult te costa o secunda de lipsa de energie electrica?

* UPS-urile Mustek sunt cele mai utilizate dispozitive in protejarea PC-urilor, serverelor sau centrelor de date in cazul penelor de curent

Potrivit statisticilor efectuate la nivel national, consumul de energie electrica si termica constituie 63 la suta din consumul total de energie al unei tari. Afacerea ta poate avea asigurata livrarea de energie electrica din partea companiilor de stat, insa ce ne facem in cazul in care apare o pana de curent? Asigurarea afacerii dumneavoastra printr-un plan de gestionare a crizelor este esentiala, insa putine companii aleg sa includa generatoare si surse suplimentare de energie in acest plan. Iar asta, cu toate ca intreruperile de energie nu sunt o gluma. Peste 90 la suta dintre companii vor suferi acest tip de intrerupere, lucru care poate avea un impact profund asupra capacitatii de a-si continua activitatea, in special in cazul in care pana de curent persista.

Astazi, chiar si cele mai mici afaceri isi pot proteja computerele de efectele negative ale fluctuatiilor de energie electrica prin montarea unei surse UPS, acronimul pentru Uninterruptible Power Supply, si care asigura furnizarea de electricitate continua, macar pentru inchiderea corecta a PC-urilor astfel incat sa nu existe pierderi de date.

Avantaje in cascada, de la Mustek

Sursele de alimentare neintrerupta ale celor de la compania Mustek sunt dipozitive electrice performante, ce vin acum in toate formele, marimile si bugetele, pentru a se potrivi oricaror nevoi. Astfel, detinerea unui UPS Power Must 2012, de exemplu, poate oferi afacerii dumneavoastra o serie de avantaje, printre care:
– lucrul continuu, fara intrerupere, pentru a mentine afacerea eficienta
– cost extrem de scazut, in comparatie cu recrearea datelor pierdute
– ofera angajatilor informatii esentiale de rezerva
– protejeaza echipamentele sensibile la daune

Fondata in 1988, Mustek Inc. a devenit lider mondial in dezvoltarea, fabricarea si distribuirea de dispozitive de prelucrare a imaginilor digitale. Mustek, o alta prescurtare care se trage de fapt din „Most Unique Sensible Technology”, este o companie ce intentioneaza sa devina solutia imaginii digitale a viitorului si un pretendent puternic in industria de produse IT.
UPS-urile Mustek sunt cel mai frecvent folosite pentru a proteja PC-uri, servere, centre de date si orice echipament, in cazul in care intreruperi de energie ar putea cauza un prejudiciu, pierderi de date si alte daune asociate afacerii. Cele mai multe dispozitive UPS Mustek ofera o sursa de alimentare de rezerva instantanee, precum si de protectie la supratensiuni cu unitati de diferite dimensiuni.

Un astfel de produs de top este si Power Must 2012, care ofera unele avantaje majore, prin caracteristici speciale:
• produs ecologic, economisind 50% din energie
• incarcator incorporat super inteligent, ce se incarca total, in 4 ore
• garantii excelente de control, cu microprocesor de inalta fiabilitate
• transformator boost-buck, pentru stabilizarea tensiunii
• incarcare automata Off-mode
• port USB incorporat si modem RJ45, pentru protectia liniilor telefonice
• capacitate de incarcarea la joasa tensiune, de doua ori mai puternica decat alte produse de pe piata

Ce trebuie sa stii pentru alegerea UPS-ului tau:
Pentru a determina ce tip si cat de puternic trebuie sa fie UPS-ul de care aveti nevoie, adunati puterea diferitelor dispozitive la care va ganditi sa le protejati, iar apoi asigurati-va ca UPS-ul achizitionat poate suporta toata sarcina. Este important ca UPS-ul sa ofere alimentare continua cu enrgie electrica, precum si protectie la supratensiune, pentru a preveni orice daune, pana cand dispozitivele protejate vor porni in conditii de siguranta sau vor primi ca o sursa adecvata de alimentare alternativa.
Cel mai important punct pe care trebuie sa-l avem in vedere in privinta sistemelor UPS este ca acestea sunt concepute pentru a va oferi timp pentru a salva fisiere critice si pentru a inchide in mod corespunzator echipamentele IT. Acestea nu sunt menite sa inlocuiasca reteaua electrica pentru o perioada mai lunga de timp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>