norton antivirus 001

Top 5 cei mai buni antivirusi

In ultimii ani avansul tehnologiei a luat amploare. Au aparut gadgeturi noi, a crescut conectivitatea intre device-uri, iar puterea computationala a crescut exponential. Intr-o lume hiperconectata, amenintarile virusilor, ale programelor adware, spyware si ransomware sunt o prezenta permanenta.

Zilnic, apar peste un milion de noi virusi si programe malware. A devenit foarte periculos sa navighezi pe internet fara sa ai un antivirus instalat. Toate fisierele, mesajele, email-urile si chiar tranzactiile tale financiare sunt vulnerabile fara protectia unui antivirus.

Noi am cautat pentru tine date despre testele de laborator ale celor mai buni antivirusi din lume. Mai jos, vei gasi selectia noastra a celor mai buni 5 antivirusi care se gasesc pe piata la ora actuala:

bitdefender 001

  1. McAfee AntiVirus Plus

In datele preluate de noi, McAfee nu avea un scor la fel de bun ca celelalte programe din topul nostru, insa acesta are o particularitate interesanta. McAffe ne ofera instalari nelimitate pe toate device-urile, indiferent de sistemul de operare.  De asemenea, acesta ne ofera protectie pentru firewall si o serie de noi functii de securitate.

  1. SecureAnywhere Antivirus

SecureAnywhere este cu adevarat un produs inovativ. Antivirusii utilizeaza date despre semnaturile virusilor pentru a-i detecta si a-i neutraliza. Tocmai aici se afla si slabiciunea lor; daca nu poti recunoaste semnatura unui virus, nu il poti detecta. Cu alte cuvinte, te poti apara doar de amenintarile cunoscute, nu si de cele noi. SecureAnywhere are insa o noua abordare. Acesta foloseste un model de detectie nou, bazat pe comportament. SecureAnywhere analizeaza fisierele uitandu-se la cum opereaza si ce incearca sa faca, iar astfel determina daca sunt o amenintare sau nu.

  1. Norton AntiVirus Basic

Dupa succesul inregistrat de Symatec cu Norton 360 a urmat o perioada de stagnare, iar antivirusul nu a mai aparut in topuri timp de cativa ani. Ei bine, compania Symantec revine pe piata cu Norton AntiVirus Basic care se pare ca si-a recaptat luciul din trecut. In testele de laborator, antivirusul s-a descurcat excelent. In plus, acesta ofera o protectie foarte buna impotriva phising-ului care a crescut in intensitate in ultimii ani.

  1. Kaspersky Anti-Virus – Pret 59,25 RON

Testele de laborator sunt cea mai buna metoda prin care putem determina eficienta unui antivirus. In laborator, antivirusii sunt supusi la teste riguroase, ce implica o paleta larga de amenintari. In mod consecvent, Kasperski a fost plasat in top la toate categoriile importante: eficienta impotriva amenintarilor, impactul scazut asupra perfomantei computerului si usurinta de folosire. Un singur alt antivirus reuseste sa atinga aceleasi calificative, iar acesta este Bitdefender Antivirus Plus.

  1. Bitdefender Antivirus Plus

Bitdefender Antivirus Plus este considerat a fi cel mai bun antivirus din lume. Acesta depaseste toti competitorii sai in ceea ce priveste eficacitatea in detectarea si neutralizarea amenintarilor. Bitdefender a avut rezultate excelente in toate testele de laborator, reusind sa imbine eficacitatea cu un impact mic asupra performantei si o interfata placuta si foarte usor de utilizat. Fie ca vorbim de phising, malware sau virusi, Bitdefender Antivirus Plus le contracareaza pe toate. In plus, aduce o pletora de noi functii, precum un manager de parole, o extensie de securizare a browserului si o noua aditie de protectie impotriva ransomware.

Echipa Bit Consulting ofera servicii de consultanta si de instalare a programelor de antivirus, pentru o protectie optima a calculatorului dumneavoastra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>