hp EliteBook 705

Noul EliteBook 705 de la HP, intre eleganta si portabilitate

* destinat cu precadere segmentului business, noul dispozitiv al celor de la HP vine echipat cu o serie de functiuni si caracteristici pe care le intalnim la notebook-urile din gama premium
In cazul in care sunteti un sef de companie si detineti deja un notebook performant si usor din gama HP, poate nu ar fi rau sa va ganditi la o schimbare. Noul EliteBook 705 G3 de la HP este un notebook din gama mijlocie pe atat de slim, pe atat de usor si de rapid. Dispozitivele din seria 700 ofera o multime de caracteristici pe care le gasim si pe seria 1000, insa vin la pachet cu o serie de functiuni care ar putea reprezenta un atuu, atunci cand luam in calcul mobilitatea si rapiditatea caracteristice tinerilor intreprinzatori.

Astfel, noul EliteBook 705 G3 este prezentat de catre producatorul american drept cel mai subtire si mai usor notebook comercial. Dispozitivul masoara doar 18.9mm grosime si cantareste aproximativ 1.26 kg. Modelul 705 G3 va fi disponibil in trei dimensiuni: de 12, 14, respectiv 15 inch, masurati in diagonala ecranului. Facand o comparatie cu aparatul EliteBook Folio 1020 G1. care beneficiaza de un plus de putere, fiind echipat cu procesor Intel din generatia Core M, noul EliteBook 705 G3 vine cu puternicul procesor AMD A12 APU, avand integrata o placa video de tip Radeon R7.

hp EliteBook 705

Facut pentru munca

Asemenea dispozitivului premium EliteBook 1020 G1, modelul 705 G3 este conceput pentru efort mare la locul de munca. HP 705 foloseste un aliaj din magneziu si aluminiu pentru capac si pentru tastatura, iar pentru a pastra costurile de productie la un nivel scazut, sasiul interior este tot din aliaj de magneziu. Tastatura premium de la HP, folosita pe modelul 1020, este imprumutata de asemenea si pe modelul 705, dupa cum asigura astazi oficialii companiei. Aceasta inseamna ca veti beneficia de aceleasi functiuni si acelasi mod facil de tastare ca si pe modelul premium. In plus, tastatura beneficiaza de iluminat din spate, pentru a putea lucra in conditii de vizibilitate scazuta sau in spatii slab iluminate. Nu in ultimul rand, ar fi de mentionat rezistenta la stropire a tastaturii, producatorii sustinand ca au efectuat numeroase teste in acest sens, pe care aparatul le-a trecut cu succes.
Utilizatorii din lumea afacerilor vor aprecia in mod sigur sistemul de control dual-cursor. Astfel, veti avea parte de butoane dedicate pe baza de click, prin care veti avea acces mai scurt la unele functiuni.

Sunet si conectivitate de inalt nivel
Spre deosebire de alte notebook-uri de serie, in acest caz, HP a optat pentru parteneriatul cu Bang & Olufsen pentru a asigura un sistem audio cat mai fidel, dar si pentru microfoanele sale incorporate, care se preteaza excelent la convorbiri in sistem videoconferinta.
Unul dintre punctele forte ale modelului EliteBook 705 este insa ecranul sau, care poate fi rabatat pana la 150 de grade, spre deosebire de 130 de grade, cat intalnim la alte notebook-uri. Aici mai trebuie mentionat si faptul ca variantele in 12 si 15 inch vin cu dimensiuni ale ecranelor de 1080p, in vreme ce pe varianta de 14 inch a fost adaugata optiunea QHD.
Cat priveste conectivitatea, notebook-ul HP include un numar satisfacator de porturi, fiind insa primul care foloseste portul USB-C ca dotare standard.
La acestea, se adauga porturile pentru internet, retea sau VGA, in vreme ce pentru siguranta puteti opta inclusiv pentru un suport TPM pentru cititor de amprenta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>