sistem de operare android marshmalow

Ce ne aduce nou ultimul Android Marshmallow

* Android Marshmallow 6 este deja disponibil, insa nu toate dispozitivele au preinstalat update-ul pentru noul sistemul de operare

Ultima versiune a sistemului de operare Android Marshmallow este pregatit deja pentru a fi instalat pe dispozitivele mobile. Deja, marii producatori au dezvaluit produsele de varf care vor beneficia de noul update incepand chiar din aceasta luna, in vreme ce altii spun ca pregatesc noi serii de dispozitive speciale pentru a primi acest sistem.

Android Marshmallow se lauda cu o serie de beneficii pe care le aduce pe dispozitivele pe care este instalat, cum ar fi economii si imbunatatiri la nivelul bateriei, un control mai bun al aplicatiilor, suport standard pentru scannerul de amprenta, control al volumului si al altor setari, suport pentru USB-C si ultimele noutati de la Google Now. Toate sunt parte a unui mix pregatit de gigantul american, menit sa faca din noul Android Marshmallow un upgrade excelent pentru utilizatorii de telefonie mobila.

Procesul de realizare pentru un astfel de update este ceva mai complicat decat cel pentru iOS, iar lansarea acestuia nu inseamna neaparat ca veti avea acces instant la el. Acest lucru este oarecum si la latitudinea producatorilor, carora le poate lua ceva timp pana a face posibila instalarea noului sistem de operare pe telefoanele si tabletele avute in portofoliu.

android marshmalow nexus

Dispozitvele Google sunt privilegiate

Din acest punct de vedere, dispozitivele din seria Google Nexus sunt primele care vor primi upgrade-ul Android Marshmallow. Unul dintre cele mai mari avantaje prezentate de produsele scoase de Google il reprezinta viteza cu care noul update poate fi instalat. Astfel, noul Nexus 5X si Nexus 6P vin deja cu Marshmallow 6 preinstalat, iar alte dispozitive abia asteapta acest lucru. Pana acum, aparatele Nexus 5, Nexus 6, Nexus 7, Nexus 9, Nexus Player, Pixel C si intreaga gama de smartphone-uri Android One au primit ultimul update de la Android.

La randul lor, sud-coreenii de la Samsung au facut o treaba destul de buna atunci cand au oferit acces rapid pe telefoanele lor pentru Android Lollipop. Lucrurile par sa se miste insa ceva mai lent odata cu lansarea lui Android  Marshmallow. Deocamdata, dispozitivele care vor beneficia de noul update sunt Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge, insa si aici lucrurile se misca destul de incet. In plus, va trebui sa asteptati putin pana ce telefoanele cu noul sistem preinstalat vor fi disponibile, in functie de reteaua si distribuitorul de telefonie mobila.

 Un plus pentru aplicatiile de baza

HTC One M9 si One A9 ar trebui sa aiba preinstalat noul update Android 6 in acest an, iar reprezentanti ai diviziei de productie ai gigantului asiatic au dat asigurari ca acest lucru va fi disponibil cat de curand posibil. Din punct de vedere tehnic, aplicatia Android Pay poate fi folosita si fara update-ul Marshmallow, insa instalarea noului sistem de operare ar reprezenta un mare avantaj. De asemenea, update-ul aduce un plus de functionalitate la nivelul senzorului de amprenta. Deja, unele aparate smartphone au inclus deja scannerul de amprenta, insa, odata cu Android Marshmallow, Google va standardiza accesul pe toate platformele sale de comunicare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>