BitDefender

Antivirus BitDefender 2015

Amenintarea generala de infestare a computerului personal sau a oricarui terminal mobil cu virusi este mai reala decat oricand. Chiar daca atacurile informatice puternice sunt indreptate de obicei spre site-urile guvernamentale sau asupra celor apartinand companiilor de anvenrguri diferite, intotdeauna se gaseste cate un haker ratacit care sa isi lanseze atacul fara o tinta precisa. Solutiile concepute sa protejeze informatiile detinute de persoane fizice au diferite grade de protectie, pot fi gasite in numar destul de mare si nu intotdeauna sunt ceea ce cautam sau ceea ce ne trebuie cu adevarat.

De mai bine de o decada, BitDefender s-a dovedit a fi un gardian veritabil al solutiilor informatice de pretutindeni. Cu o serie de initiative pe care celelalte softuri le-a neglijat si care s-au dovedit a fi cele castigatoare si cu tehnologii care au fost imprumutate si de alti producatori, suita de aplicatii destinate protectiei antivirus, BitDefender 2015 si-a lansat oferta pentru pentru anul viitor. Publicul tinta al companiei acopera toate nisele de interes – utilizatori obisnuiti, companii mici si mari, PC-uri, laptopuri, tablete si smartphone-uri. Desi structura de baza este aceeasi de cativa ani, noutatile acestei ultime generatii transforma solutiile de securitate intr-un program prietenos si usor de accesat.

Dupa cum am mai spus, BitDefender 2015 are o interfata prietenoasa si intuitiva. Cele trei butoane mari de pe panoul principal ofera acces direct la modulele importante – Protectia intregului sistem, Protectia datelor confidentiale si Instrumente – in timp ce cu ajutorul celor patru butoane mai mici puteti realiza o serie de actiuni rapide, scanare rapida a sistemului, actualizare, optimizare si initierea browser-ului Safepay. O alta functie utila este alegerea tipului de securitate in functie de tipul de activitate desfasurat. Astfel, fie ca jucati un joc online, ascultati muzica, vizionati un film sau rasfoiti netul dentru o documnentare aprofundata pentru un proiect, beneficiati de o protectie inteligenta si eficienta tot timpul

Noutatea cu cel mai mare efect este tehnologia Profiles care face o analiza a activitatilor ce sunt desfasurate de utilizator si regleaza setarile intregului sistem precum si resursele pentru fiecare actiune rulata. Altfel spus, BitDefender 2015 memoreaza paginile cel mai des accesate si, pe langa faptul ca le considera prioritare propunandu-le primele la fiecare interogare le asigura o protectie sporita.

Wallet, unul dintre modulele suitei protejeaza datele sensibile, asigura o protectie adecvata statutului lor si le mentine intr-o atentie activa prin in termediul browser-ului Safepay, care este la randul lui securizat.

OneClick Optimizer mentine viteza de rulare constanta a intregului sistem de operare pe toata durata functionarii prin curatarea discului, a registrilor so optimizarea problemelor de securitate, in timp de Quick Vulnerability Scanner se asiguira ca soft-ul este actualizat sau ca toate setarile sunt corect executate.

Autopilot este modulul prin care este ajustata securitatea intregului sistem fara ca utilizatorul sa intervina. Periodic modulul Autopilot trimite un raport privind activitatea intregului sistem si in care face observatii si ofera informatii despre cele mai bune masuri pe care la poate lua utilizatorul pentru protectia totala antivirus in mediul online.

Acestea sunt doar o mica parte dintre functiile disponibile in programul antivirus BitDefender 2015. Ca orice alta solutie de securitate informatica nici aceasta nu poate asigura o protectie absolut totala a datelor, stiut fiind faptul ca infractorii cibernetici sunt mereu cu un pas inainte. Insa dintre toate programele de acest gen care se gasesc pe piata in momentul de fata, BitDefender 2015 este cel mai complet.

One thought on “Antivirus BitDefender 2015”

  1. Salut, uite ca am gasit acest articol despre Antivirus BitDefender 2015 .

    Pot spune ca pagina service-de-calculatoare.ro este printre cele mai utile pagini de pe internetul romanesc.
    multa bafta in continuare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>